织梦CMS - 轻松建站从此开始!

日博官网备用网址

当前位置: 主页 > 日博 >

2017年考研英语完型填空模拟试题及答案1

时间:2020-04-07 01:22来源:原创 作者:admin 点击:
Music comes in *ny forms; most countries have a style of their own. __1__the turn of the century when jazz (爵士乐) was born, America had no prominent__2__of its own. No one knows exactly when jazz was__ 3__, or by whom. But it began to

  Music comes in *ny forms; most countries have a style of their own. __1__the turn of the century when jazz (爵士乐) was born, America had no prominent__2__of its own. No one knows exactly when jazz was__ 3__, or by whom. But it began to be__4__in the early 1900s. Jazz is America′s contribution to__5__music. In contrast to classical music, which__6__ for*l European traditions. jazz is spontaneous and free-form. It bubbles with energy,__7__ moods, interests and emotions of the people. In the 1920s jazz__8__like America. And__9__it does today.

  The__10__of this music arc as interesting as the music__11__, American Negroes , or blacks, as they are called today were the Jazz__12__. They were brought to the Southern states__ 13__ slaves. They were sold to plantation owners and forced to work long__14__. When a Negro *d his friends and relatives__15__a procession to carry the body to the cemetery. In New Orleans, a band often accompanied the__ 16__. On the way to the cemetery the band played slow, solemn music suited to the occasion.__17__on the way home the mood changed. Spirits lifted. Death had removed one of their__18__, but the living were glad to be alive. The band played__19__music, improvising(即兴饰演) on both the harmony and the melody of the tunes__20__at the funeral. This music *de everyone wan to dance. It was an early form of Jazz .

  1. A) By B) At C) In D) On

  2. A) music B) song C) melody D) style

  3. A) discovered B) acted C) invented D) designed

  4. A) noticed B) found C) listened D) heard

  5. A) classical B) sacred C) Popular D) light

  6. A) forms B) follows C) approaches D) introduces

  7. A) expressing B) explaining C) exposing D) illustrating

  8. A) appeared B) felt C)seemed D) sounded

  9. A) as B) so C) either D) neither

  10. A) origins B) originals C) discoveries D) resources

  11. A) concerned B) itself C) available D) oneself

  12. A) Players B) fo llowers C) fans D) pioneers

  13. A) for B) as C) with D) by

  14. A) months B) weeks C) hours D) times

  15. A) demonstrated B) composed C) hosted D) formed

  16. A) demonstration B) procession C) body D) *rch

  17. A) Even B) Therefore C) Furthermore D) But

  18. A) number B) members C) body D) relations

  19. A) sad B) solemn C) happy D) funeral

  20. A) whistled B) sung C) presented D) showed

  参考答案:

  1.B 2.A 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.D 9.B 10.A

  11.B 12.D 13.B 14.C 15.D 16.B 17.D 18.B 19.C 20.C

(责任编辑:admin)
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
推荐内容